Tipy na Valentýna

Valentine inspiration

Valentýn je ideální příležitost, kdy pro sebe můžete oficiálně udělat něco výjimečného. Chcete se jen antivalentýnsky rozmazlovat, nebo plánujete rozehrát odvěkou hru mezi mužem a ženou? V obou případech vám to může fantasticky slušet! Přečtěte si, jaké styly a barvy vám pomůžou dostat se do té správné nálady.

Krajky jsou ženská klasika

Fungují skvěle už po staletí a na Valentýna ještě líp. Krajka ukáže jen tolik, kolik chcete, a v žádném jiném materiálu tolik nevynikne ženská křehkost. Zaujměte v červených krajkových šatech s dlouhým rukávem a nádechem asijské exotiky. Vyplatí se mít jedno eso v rukávu i na večer, něžné krajkové negližé udělá tu správnou tečku za úžasnými chvílemi ve dvou.

Pohrajte si se symbolikou barev

Abyste byla sexy, nepotřebujete hluboký výstřih. Stačí vsadit na červenou – patří k základním barvám spektra a lidé ji intuitivně vnímají jako svůdný prvek. Když se do zkoumání barev pustili vědci, ukázalo se, že ženské fotografie na červeném pozadí muži vnímají jako přitažlivější a žádoucí. Tak na valentýnskou schůzku zkuste jít rafinovaně třeba v červených šatech s dlouhými rukávy a zajímavě řešeným výstřihem značky Blutgeschwister.

Černá barva zase působí tajemně i autoritativně a skvěle doplní barevný outfit. Dopřejte si třeba malé tajemství, o kterém víte jen vy, a doplňte svou valentýnskou výbavu černým krajkovým spodním prádlem.

Vive Maria Midnight Love Lingerie Set

Vsaďte na svůdnou nevinnost

Červená ani černá nejsou váš styl a baví vás sofistikovanější provokace? Odpověď nabízí trend preppy inspirovaný uniformami „lepších škol“ severovýchodního pobřeží USA. Večer vám decentně okoření halenka s límečkem a mašlí a pouzdrová sukně ke kolenům. Vsaďte se, že ve vašem protějšku probudí gentlemana – přinejmenším po dobu valentýnské večeře.

Šaty jako rozkvetlá louka

Co vás napadne, když se řekne květované šaty? Čistota, příroda, přirozená ženskost – jestli chcete brnknout právě na tyto struny, vyberte si půvabné šaty z udržitelného materiálu s romantickou širokou sukní nebo doplňte pouzdrovou sukni třeba červeným květovaným topem v havajském stylu. To by bylo, abyste první jarní květy nevítali společně s tím, koho vaše čistá duše a bezchybný styl okouzlily na první pohled.

Může se vám také líbit

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *