Seznamte se s módní značkou Vive Maria

Vive Maria Black White
Vive Maria je značka dámského spodního prádla, oblečení a doplňků, kterou v roce 1997 založila berlínská návrhářka Simone Franze. V sousedním Německu se těší velké popularitě, u nás ji zatím zná málokdo. A to je škoda, protože v sobě kombinuje kvalitu, pohodlí a výjimečnost s elegancí zároveň.

Inspirace kultovním trhákem

Název značky a částečně i styl se inspiroval kultovním francouzsko-italským westernem „Viva Maria!“. Snímek proslavily svůdné kostýmy, v nichž krásná Brigitte Bardot a Jeanne Moreau dostávají do kolen své filmové partnery i diváky v sálech.

Vive Maria Logo

Na začátku byla vášeň

Vive Maria představuje smyslnost a pokušení. Podle hesla „forbidden couture“ značka přichází s jedinečnou nabídkou spodního prádla ve vintage stylu, okouzlujících letních šatů, propracovaných košil a halenek a také příjemných pyžam.

Zpočátku se ručně šité kousky od Simone prodávaly jen v několika berlínských obchodech. Od té doby se značka stále rozrůstá a k nočnímu prádlu se přidaly šaty a další svrchovaně ženské kousky. Základem značky vintage módy Vive Maria ale zůstává Simonina vášeň pro spodní prádlo, Francii a retro módu.

S důrazem na detail

Šaty značky Vive Maria zdůrazňují postavu ženskými střihy a díky lehkým, měkkým a příjemným materiálům se velmi pohodlně nosí. Zejména oblečení v černých a šedých tónech působí velmi nadčasově a lze je podle nálady kombinovat s barevnými, kontrastními květinovými potisky. S láskou umístěné detaily jako mašličky nebo přívěsky dodávají každému kusu něco výjimečného a nikdy vás nepřestanou bavit.

Doplňky jako malé medailonky, přívěsky srdíček a křížků, mašle a aplikace růží jsou vyrobené speciálně pro značku Vive Maria a dodávají oblečení punc jedinečnosti. Všechny potisky inspirované vintage stylem navrhla sama Simone Franze a vyrábí se exkluzivně pro kolekce Vive Maria. U svrchních oděvů Simone Franze vždy sází na ženský a dívčí vzhled s jemným retro šarmem, zatímco noční prádlo je velmi hravé a romantické.

Hýčkejte se bez kompromisu

V České republice si značku Vive Maria koupíte exkluzivně pouze v e-shopu Berlin Boutique a stojí za pořízení – vyvážená kombinace splývavých a přiléhavých střihů v kolekcích krásně zdůrazní každou postavu. Vzrušující směs moderních prvků, vintage potisků a francouzského vzhledu je dokonale vyvážená tak, aby ženám dodala sebevědomí a sílu.

Pro Vive Marii je nesmírně důležité, aby oblečení vypadalo skvěle a žensky, ale zároveň bylo pohodlné. Vysoký komfort nošení a měkké tkaniny jsou pro značku Vive Maria priorita, proto se materiály vyrábí z vysoce kvalitní bavlny, modalu a viskózy.

Na šatech je obecně skvělé to, že máte pohromadě celý outfit v jednom kousku. Nemusíte se starat o to, jestli se top hodí ke kalhotám nebo sukni – prostě jste oblečená. U nočního prádla je základní myšlenka jistě méně praktická, jde spíš o to, abyste si dopřála něco exkluzivního a zároveň příjemného na dotek.

Příklady

Vive Maria neglize
Romantické negližé Vive Maria
Vive Maria underwear set
Hravé spodní prádlo Vive Maria
Letní šaty s krajkou
Vive Maria – Šaty s dlouhými rukávy
Šaty s dlouhými rukávy a červenou mašlí
Šaty s dlouhými rukávy a červenou mašlí

Produkty v tomto příspěvku

  • Krajkové elegantní šaty tmavě modré Vive Maria Vanity Vintage
  • Společenské černé šaty s krátkými průhlednými rukávy Vive Maria Charm Etui
  • Spodní prádlo set snů Vive Maria Link
  • Dámské zavinovací šaty Vive Maria End of summer
  • Dámské retro šaty s dlouhým rukávem Vive Maria Harvest day Link

Může se vám také líbit

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *