Black Friday v plném proudu

Někdy mohou být všechny slevy trochu zahlcující, proto vám představujeme pět produktů, u kterých si myslíme, že by stálo za to se na ně podívat. Všichni jsou samozřejmě černí (víceméně). Sleva Black Friday je platná od teď až do 28.11. Nezapomeňte, že jsme prodloužili dobu pro vrácení zboží až do 15.01.2022.

Boho černé šaty Vive Maria Black dream

Bavlněné romantické černé šaty zdobené krajkou a výšivkou. Šaty Boho black dream přesvědčí svými detaily. Hodí se do města i na promenádu.

Dámské dlouhé pyžamo Vive Maria Glamourous Flower

Krásné pyžamo s krajkou ve kterém budete spát jako v bavlnce. Luxusní pohodlné pyžamo s dlouhými rukávy a nohavicemi. Perfect for a cozy winter night at home with a cup of hot tea or chocolate.

Dámské tričko černé Vive Maria Mystic Love

Černé tričko ‚Mystic Love‘ ukazuje typický motiv Vive Maria. „Mystic Love“ je obnovená klasika a absolutní nutnost pro skutečné fanoušky Vive Maria. Trochu vintage, trochu minimalismus, trochu punk!

Černé šaty Blutsgeschwister Shalala Tralala

Udržitelné šaty bez rukávů, široký a pohodlný pas a výstřih do V. Speciální pomůcka: díky knoflíku si můžete individuálně přizpůsobit hloubku výstřihu a upravit ji podle své nálady. Barevně sladěná sametová mašlička a zlatý kovový logo na přívěšku jako doplněk na šatech.

Černá halenka s puntíky Vive Maria My Italian Love

Tričko My Italian Love se hodí opravdu každému typu ženy a každé postavě. Vypadá skvěle s roztřepenými modrými džíny a světlými teniskami. Malý batoh dělá outfit ještě módnějším. Absolutně kouzelné tričko pro všechny dámy, které dbají na módu.

Produkty v tomto příspěvku

  • Boho černé šaty Vive Maria Black dream Link
  • Vive Maria Glamourous Flower pyžama Link
  • Dámské tričko černé Vive Maria Mystic Love Link
  • Černé šaty Blutsgeschwister Shalala Tralala
  • Černá halenka s puntíky Vive Maria My Italian Love Link

Může se vám také líbit

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *